In Nieuws

Lammers wint het Masterspringen van Peel & Maas

Een meesterlijk optreden van Joy Lammers en Gigolo van de Broekkant leverde hen de winst op in het Masterspringen op Jumping Peel & Maas. In de drie man tellende barrage was de amazone uit Hamont, Malin Parmler en Niels Knape te snel af. ‪ De snelste rit na drie rondes in de beslissende omloop van het Masterspringen maakte vanavond de sjerpencollectie van Joy Lammers compleet. De amazone van Stal de Mulkhoeve had met Heartbreaker-telg Gigolo van de Broekkant nog genoeg Duracell in de batterij om een ruime seconde sneller te finishen dan de concurrentie.

“Hij is altijd heel voorzichtig en dat hij nu in deze barrage na drie rondes nog zo scherp blijft springen, dat is echt een van zijn kwaliteiten”. De laatste hindernis van de rubriek stond op 1.65m. “Hij springt er eigenlijk net zo makkelijk over als over 1.40m, daar ben ik echt heel blij mee, super!”. De pas negenjarige Concorde-kleinzoon lijkt een toekomstbelofte. “Hij geeft mij zeker het gevoel dat hij meer kan doen”, besluit de amazone die in mei de Derby van Eindhoven won met Zomerfee van de Broekkant.

Joy, die in voorgaande jaren al eens de Grote Prijs, het Kampioenschap en de Ton Hendrix Memorial op Jumping Peel & Maas won, schreef door deze winst geschiedenis als meest succesvolle amazone van alle zeven edities van het concours op de terreinen van Stal Hendrix.

Terug naar nieuws

Start typing and press Enter to search