In Nieuws

Winst op eerste onderdeel NK Senioren

Nadat de titelstrijd bij de junioren en young riders op het Concours Hippique te Mierlo reeds was losgebarsten won Joy lammer met haar paard Taura van de Broekkant tot haar eigen verassing het eerste onderdeel op het NK senioren.

“Ik moest wat proberen”, vertelt Joy Lammers. “Met Winny – waarmee ik eerder startte – was ik wat achterop geraakt. Het liep vanaf hindernis 1 goed met Taura. Ik kon overal mooi voorwaarts rijden. Het gevoel was heel goed vandaag. Ik had dit niet verwacht, dat ik zo snel zou zijn.”

Hiermee liet de amazone Marc Houtzager achter zich op plaats 2 op bijna 2 seconden verschil.


Ook Winny was aanwezig en sprong samen met Taura op de finaledag in de eerste ronde beiden foutloos. In de tweede ronde kreeg Winny twee fouten, Taura bracht het er vanaf met 1 pechfout. Hiermee werd Taura uiteindelijke 4e in het dagprijsklassement en 7e in het eindklassement van het kampioenschap.

 

Terug naar nieuws

Start typing and press Enter to search