In Nieuws

Winst voor Joy Lammers op CSI de Peelbergen

Niet eerder was het zo druk bij de Grote Prijs van CSI de Peelbergen. En Joy Lammers stelde met haar Taura van de Broekkant dan ook niet teleur. Onder het oog van het massaal toegestroomde publiek snelde ze naar een een prachtige zege op de 1.45m proef.

Van de 60 combinaties mochten er uiteindelijk 13 retour komen voor de barrage. Als vijfde starter verbeterde ze de tijd van Jarno van Erp en finishte onder luid gejuich van de toeschouwers in 35.67.

“‘Als ik met dit paard geen terug afstand krijg, dan is het goed. Want als het niet vooruit opgelost kan worden, dan zet ze het stuurslot erop. Maar nu liep alles perfect en dat is voor de verandering wel eens fijn. We hebben de laatste tijd vaker dan me lief is een tijdsoverschrijding of een pechfoutje gehad, dus dit een geweldige opsteker.’ Aldus de amazone.

Terug naar nieuws

Start typing and press Enter to search