Historie

Joy Lammers is al sinds haar vroege jeugd actief in de paardensport. Als meisje van 6 begon ze met pony rijden en dankzij haar aangeboren gevoel voor paarden en de sport ontwikkelde ze zich in razendsnel tempo. Al op zestienjarige leeftijd reed ze op internationaal niveau en won ze haar eerste grote prijs met T-Sellie.

Joy’s succesvolle resultaten zijn terug te voeren op haar geduld en natuurlijke gevoel voor paarden. Het uitgangspunt is om paarden op een eerlijke en correcte manier voor te bereiden op een glansrijke carrière in de springsport. Tijdens de training wordt Joy regelmatig begeleid door vakkundige trainers die zelf ook succesvol actief zijn op internationaal niveau.

 

Stal Mulkhoeve

Sinds 2011 heeft zij met de uitgebreide en moderne faciliteiten van Stal Mulkhoeve een perfecte basis om deze paarden te trainen. Stal Mulkhoeve is bovendien een handelsstal waarbij zowel het opleiden als in- en verkoop van jonge springpaarden met karakter centraal staan.

Stal Mulkhoeve is gevestigd in Hamont-Achel, net over de Nederlandse grens in Belgie. Het landelijk gelegen complex is perfect onderhouden en beschikt over zeer uitgebreide moderne faciliteiten:

  • 28 ruime paardenboxen
  • Binnen- en buitenpiste
  • Springtuin
  • Overdekte trainingsmolen en longeercirkel
  • Prachtige ontvangstruimte

Op Stal Mulkhoeve zijn de kennis, faciliteiten en mogelijkheden ruimschoots aanwezig om paarden op een eerlijke en correcte manier verder op te leiden in de springsport, zelfs tot internationaal niveau. Indien u graag meer informatie wilt kunt u natuurlijk contact met ons opnemen. Uiteraard bent u ook van harte welkom om persoonlijk kennis te maken met ons team en leiden wij u graag rond op onze accommodatie.

 

Bekijk onze paarden

Start typing and press Enter to search